Kalio salietra 1kg

5.00

Aprašymas

Kalio salietra 1kg

NAUDOJAMA: pomidorams derėjimo metu netolygiai nokstant vaisiams.

NORMOS: salotos, ridikėliai, pupelės, žirneliai – 90-180g/10m2; svogūnai, porai, krapai, ridikai – 180-290g/m2; kalafijorai, agurkai, pomidorai, cukinijos – 290-360g/m2; kopūstai, burokėliai, morkos, salierai – 360-450g/m2; gėlės – 10-20g/m2.
SUDĖTIS: suminis azotas (N) – 13,7%, (nitratinis azotas N-NO3 – 13,7%), kalio oksidas (K20) tirpus vandenyje – 46,3%.
PAVOJINGUMAS: gali padidinti gaisrą, oksidatorius. Oksiduojančios kietos medžiagos 3 kategorija.
ATSARGUMAS: laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių/žiežirbų/atviros liepsnos/karštų paviršių. Nerūkyti. Laikyti/sandėliuoti atokiau nuo degių medžiagų ir chemikalų.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kalio salietra 1kg”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *